Αναζήτηση

TECHNOGEL COLLECTION

TECHNOGEL COLLECTION
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

DELUXE TECHNOGEL TRAVEL PILLOW

120567
Ιδανική διάσταση για να χωρέσει στις αποσκευές σας, το μαξιλάρι TECHNOGEL TRAVEL PILLOW σας βοηθάει να έχετε άνεση στα ταξίδια σας και να απολαμβάνετε ένα καλό ύπνο όπου και αν βρίσκεστε. Όλα τα οφέλη της τεχνολογίας Technogel σε ένα μαξιλάρι με ένα άνετο και ιδανικής στήριξης gel & αφρού μνήμης στη κατάλληλη διάσταση.
€0,00

TECHNOGEL DELUXE 11

120565
Το πρωτοποριακό μαξιλάρι TECHNOGEL DELUXE προσαρμόζεται απολυτά στο κεφάλι και τον αυχένα. Είναι μη τοξικό και άοσμο. Δεν σκληραίνει, δεν χάνει τον όγκο του και τις ιδιότητες του με το χρόνο. Βελτιώνει την ροή του αίματος και την οξυγόνωση της επιδερμίδας. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στους ώμους, την πλάτη και τον αυχένα.
€159,00 €127,20

TECHNOGEL DELUXE 14

120566
Προσαρμόζεται απολυτά στο κεφάλι και τον αυχένα, όπως το νερό, αλλά με την ιδανική στήριξη των TECHNOGEL υλικών, του ειδικού gel & memory foam. Το πρωτοποριακό μαξιλάρι TECHNOGEL DELUXE με ένα κλασικό & άνετο σχήμα μετριάζει την πίεση και προσφέρει ένα δροσιστικό ύπνο.
€159,00

TECHNOGEL ANATOMIC

120564
Με 2 διαφορετικά ύψη & η εργονομικά καμπυλωτή επιφάνεια είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που υποφέρουν λαιμό, την πλάτη ή τον ώμο. Το μαξιλάρι TECHNOGEL ANATOMIC προσαρμόζεται απολυτά στο κεφάλι και τον αυχένα. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στους ώμους, την πλάτη και τον αυχένα.
€176,00
Φίλτρα
Sort
display