Αναζήτηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεία "ΛΑΣΚΑΡΗΣ" δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 2006 και έως σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, αφού συνδυάζει  την εξαιρετική ποιότητα με την υψηλή αισθητική & design.  Είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας "CANDIA" στο νομό Μεσσηνίας με όλα τα στρώματα και τα προϊόντα της εταιρείας στο χώρο της για να τα δοκιμάσετε.

Στην έκθεση μας  που εδρεύει επί της οδού ΝΕΔΟΝΤΟΣ 86 στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, φιλοξενείται  μεγάλη ποικιλία από έπιπλα,  είδη διακόσμησης  και  προϊόντα ύπνου πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Μοντέρνο,  minimal ή κλασικό, όποιο στυλ και αν σας αντιπροσωπεύει είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε με δυνατότητα προσαρμογής σε διαστάσεις,  χρώματα και υφάσματα που σας δημιουργούν στο χώρο  αίσθηση αρμονίας & ηρεμίας.
Με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας  ώστε να δημιουργήσετε το χώρο που θα γίνει το προσωπικό σας βασίλειο!

Φίλτρα
Sort
display