Αναζήτηση

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΟΥΦΕΣ ΔΥΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΦΕ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΚΕ 75Χ35Χ89

412679
Ο μπουφές είναι ιδανικός για να διακοσμήσει το σαλόνι σας και να σας διευκολύνει στην αποθήκευση του σερβίτσιου αλλά και άλλων αντικειμένων, ενώ η επιφάνειά του προσφέρει χώρο για την τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων. Διαστάσεις: 75Χ35Χ89ΕΚ
€240,00

ΚΑΡΕΚΛΑ KUSHA

412610
H Kusha αποτελεί μία μοντέρνα καρέκλα, που συνδυάζει την σύγχρονη αισθητική με την άνεση. Τα πλούσια μαξιλάρια της στο κάθισμα και την πλάτη της, της προσφέρουν minimal στυλ, αλλά την καθιστούν και φοβερά αναπαυτική. Κατασκευασμένη με ακρίβεια και φροντίδα από μασίφ μέλιο, η Kusha εξασφαλίζει μακρόχρονη αντοχή. Στην anesis κατανοούμε ότι ο χώρος σας είναι μοναδικός, γι’ αυτό προσφέρουμε διάφορες επιλογές φινιρίσματος ξύλου και υφάσματος, ώστε να προσαρμόσετε την καρέκλα Kusha όπως σας εκφράζει.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ OLINA

412611
Η Olina είναι μία ξύλινη καρέκλα, η οποία προσφέρει υπέρτατη άνεση και κομψότητα με ένα τρόπο που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Οι λεπτομέρειες αυτής της κατασκευής αναθεωρήθηκαν πολλές φορές μέχρι να κατασκευαστεί ένα ισορροπημένο και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα, τόσο οπτικά όσο και δομικά. Μία εξαιρετική επιλογή για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ OLETE

412612
Η καρέκλα Olete προσφέρει την ύψιστη άνεση και κομψότητα με έναν τρόπο που δεν θα χαρακτηριστεί ποτέ παρωχημένος. Οι λεπτομέρειες αυτής της κατασκευής αναθεωρήθηκαν πολλές φορές μέχρι να κατασκευαστεί ένα ισορροπημένο και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα, τόσο οπτικά όσο και δομικά. Μία εξαιρετική επιλογή για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ OLETE PLUS

412613
Η καρέκλα Olete plus προσφέρει την ύψιστη άνεση και κομψότητα με έναν τρόπο που δεν θα χαρακτηριστεί ποτέ παρωχημένος. Οι λεπτομέρειες αυτής της κατασκευής αναθεωρήθηκαν πολλές φορές μέχρι να κατασκευαστεί ένα ισορροπημένο και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα, τόσο οπτικά όσο και δομικά. Μία εξαιρετική επιλογή για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ CHIBA

412614
H Chiba είναι μια εντυπωσιακή, ξύλινη καρέκλα φτιαγμένη στο χέρι, που ενσωματώνει στο σχεδιασμό της τις έννοιες της απόλυτης άνεσης και του στυλ. Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντά την κομψότητα, καθιστώντας την Chiba μία καρέκλα κατάλληλη για κάθε χώρο με υψηλή αισθητική. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ CAMELIA

412615
Η καρέκλα Camelia είναι το συνώνυμο της κομψότητας με άνεση. Στοιχεία μασίφ ξύλου και υφασμάτινη ταπετσαρία υψηλής ποιότητας συνδυάζεται αναπαυτικά με τα μαξιλάρια της πλάτης και της θέσης. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ ABATA

412616
Η καρέκλα Abata μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση μαζί με στυλ. Συνδυάζοντας μια ρετρό αισθητική των 70s με έντονες καμπύλες στην πλάτη και στα μπράτσα, που αγκαλιάζουν το σώμα, η Abata μπορεί να δώσει τον κατάλληλο τόνο οικειότητας σε κάθε επαγγελματικό αλλά και οικιακό χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ HALLA UP

412617
Η Halla up είναι μια εξαιρετικά ελαφριά καρέκλα κατασκευασμένη κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου σε μασίφ ξύλο. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η γεωμετρία του κύκλου και οι έντονες καμπύλες που περιγράφουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της καρέκλας Halla up. Η άνεση και η ανθεκτικότητα χαρακτηρίζουν την κατασκευή. Η μοντέρνα αισθητική της υπογραμμίζεται από μια ρετρό χροιά, πράγμα το οποίο καθιστά το design της καινοτόμο και αξεπέραστο. Επιλέξτε τα χρώματα ξύλου και την ταπετσαρία που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ HALLA PLUS

412618
Η Halla plus είναι μια εξαιρετικά ελαφριά καρέκλα κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου σε μασίφ ξύλο και καμπυλωτά στοιχεία “υψίσυχνου”. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η γεωμετρία του κύκλου και οι έντονες καμπύλες που περιγράφουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της καρέκλας Halla plus. Η άνεση και η ανθεκτικότητα χαρακτηρίζουν την κατασκευή. Η μοντέρνα αισθητική της υπογραμμίζεται από μια ρετρό χροιά, πράγμα το οποίο καθιστά το design της καινοτόμο και αξεπέραστο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ BRACE

412619
Η καρέκλα Brace είναι μια χειροποίητη καρέκλα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μοναδική άνεση και υψηλή αισθητική σε κάθε χώρο. Το φυσικό μασίφ ξύλο και οι απέριττες γραμμές με τις ιδιαίτερες καμπύλες δημιουργούν αρμονία τόσο στον σχεδιασμό όσο και στον χώρο που θα βρεθούν. H Brace είναι μία ισορροπημένη και εκλεπτυσμένη καρέκλα κατάλληλη για κάθε χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ IRIS

412620
Η Iris είναι μία μοντέρνα πολυθρόνα με πολύ δυναμική αλλά ταυτόχρονα minimal, γεωμετρική μορφή. Ίσιες γραμμές με πολύ καθαρές φιλικές καμπύλες, κυρίως στο χερούλι, αναδεικνύουν τον σχεδιασμό και την άνεση που προσφέρει αυτό το κάθισμα.Επιλέξτε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ IRENE

412621
Η καρέκλα Irene αποτελεί μέρος της Iris family, μιας οικογένειας καθισμάτων που περιλαμβάνει την πολυθρόνα Iris, την καρέκλα Irene και τα σκαμπό Irida σχεδιασμένα από τον Αθανάσιο Μπάμπαλη. Η Irene είναι μία χειροποίητη καρέκλα με φυσικά υλικά, απαραίτητα για έναν βιώσιμο και αρμονικό τρόπο ζωής. Επιλέξτε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ AVA PLUS

412622
H Ava είναι μια ξύλινη, χειροποίητη καρέκλα κατασκευασμένη από φυσικά υλικά και χαρακτηρίζεται από ισχυρά minimal στοιχεία. Το υπέροχο design της Ava επιτυγχάνεται αφαιρώντας όλες τις σχεδιαστικές υπερβολές και εστιάζοντας στη ροή των απλών αλλά δυναμικών γραμμών, η οποίες δημιουργούν ένα φοβερά ισορροπημένο και ζωντανό αποτέλεσμα. Διαλέξτε φυσικό χρώμα ή χρωματιστή λάκα ανάλογα με τα vibes που θέλετε να προσθέσετε σε κάθε χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ PILLA

412623
Η Pilla είναι μία καρέκλα που συνδυάζει ιδανικά αντοχή και στυλ. Το minimal, αλλά διαχρονικό της design συνδυάζεται με υψηλή ποιότητα και άνεση. Το κάθισμα και η πλάτη της είναι επενδεδυμένα με ρευστή καλουπωτή πολυουρεθάνη αυξημένης αντοχής, ενώ το εξωτερικό μέρος καλύπτεται με ύφασμα ή δερματίνη σε χρώμα της επιλογής σας. Η βάση παράγεται από μασίφ ξύλο μέλιου.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ MARIEN

412624
Η καρέκλα Marien αποτελεί ένα μείγμα εργονομίας, κομψότητας και λειτουργικότητας. Με ένα μοντέρνο αλλά πολύ αναπαυτικό κάθισμα, μασιφένια βάση αλλά και μία ρετρό/vintage χροιά στην αισθητική της, η Marien αποτελεί μία ιδιαίτερη επιλογή κατάλληλη τόσο για οικιακή, όσο και επαγγελματική χρήση. Η δυνατότητα επιλογής χρώματος ξύλου και υφάσματος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το στυλ της καρέκλας στον χώρο σας, καθιστώντας την ιδανική για κάθε αισθητική προτίμηση. Συνολικά, η Marien συνθέτει μια επιλογή που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και άνεση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ MARIEN PLUS

412625
Η καρέκλα Marien plus διακρίνεται για την μοναδική της σχεδίαση, συνδυάζοντας αρμονικά την άνεση της εσωτερικής ταπετσαρίας με τη ζεστασιά της ξύλινης πλάτης.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ ALONA

412626
Η C25 είναι μία μοντέρνα καρέκλα με μεταλλικά πόδια και ιδιαίτερη πλάτη. Ο μεταλλικός σκελετός συνδυάζεται άψογα με το υπέροχο ύφασμα του καθίσματος. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε κάθε χώρο. Μπορείτε να διαλέξετε το ύφασμα που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ FLEA

412627
Η Flea είναι μία χειροποίητη πολυθρόνα που ξεχωρίζει για την άνεση, το διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο design της και φυσικά η ανθεκτικότητά της. Επιλέξτε μέσα από μία πληθώρα χρωμάτων και υφασμάτων και δημιουργήστε τους συνδυασμούς που θα αναδείξουν ιδανικά το χώρο σας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ VELINA

412628
Μια καρέκλα με minimal σχεδιασμό, η Velina είναι μία άκρως αναπαυτική επιλογή, κατάλληλη να διακοσμήσει κάθε χώρο. Διαλέξτε τα χρώματα ξύλου και τα υφάσματα που θα αναδείξουν τον χώρο σας. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή, όσο και για επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ QUARTA

412629
Η C29 είναι μια μοντέρνα καρέκλα, με άνετη πλάτη και περιστρεφόμενη βάση καθίσματος για περισσότερη άνεση. Minimal και καθαρές γραμμές, αυτή η καρέκλα θα σας κάνει να θέλετε να καθίσετε και να μείνετε για λίγο ακόμα. Κατασκευασμένη από μέταλλο, η βάση της περιστρέφεται 360 μοίρες. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ KELLI CHAIR

412630
Η KELLI είναι μία καρέκλα με μεταλλικό σκελετό και υφασμάτινη επένδυση. Η στρογγυλεμένη σιλουέτα και τα κομψά πόδια προσφέρουν άνεση και στυλ για κάθε χώρο. Λόγω του design της, η καρέκλα KELLI αποτελεί μια πολύ δημοφιλή επιλογή, καθώς αποτελεί επιλογή τόσο για οικιακά αλλά και για επαγγελματικά project. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που θα απολαύσετε για πολλά χρόνια!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ LILA PLUS

412607
Η καρέκλα Lila plus αποτελεί ένα μείγμα εργονομίας, κομψότητας και λειτουργικότητας.Η Lila είναι μία μοντέρνα καρέκλα τραπεζαρίας με δυνατότητα επιλογής πλάτης σε ταπετσαρία ή σε καπλαμά (λούστρο). Ένα από τα λίγα καθίσματα της αγοράς με ξύλινη πλάτη το οποίο θα αναδείξει με κομψότητα τον κάθε σας χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ YASMIN

412594
Η Yasmin είναι ένα διαχρονικό και αναπαυτικό κάθισμα με νεοκλασικό σχεδιασμό, ιδιαίτερη καπιτονέ ταπετσαρία και λεπτομέρειες με καμπαρά που προσδίδουν μία ρετρό αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.
€0,00

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display