Αναζήτηση

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ΚΑΡΕΚΛΑ YASMIN

412594
Η Yasmin είναι ένα διαχρονικό και αναπαυτικό κάθισμα με νεοκλασικό σχεδιασμό, ιδιαίτερη καπιτονέ ταπετσαρία και λεπτομέρειες με καμπαρά που προσδίδουν μία ρετρό αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ GALICIA ARMCHAIR

412595
Η πολυθρόνα Galicia είναι άκρως αναπαυτική και προσδίδει ένα σύγχρονο, luxurious στυλ στον χώρο χωρίς όμως να τον βαραίνει. Φτιαγμένη από μασίφ ξύλο, προσδίδει κομψότητα αλλά και κάποια vibes ρετρό αισθητικής στον χώρο σας.Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα ξύλου αλλά και το ύφασμα που ταιριάζουν στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ SIXTINA

412596
Κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αυτή η καρέκλα είναι ιδανική τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.Με τη δυνατότητα επιλογής της ταπετσαρίας, επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ταιριάζει στον προσωπικό χαρακτήρα του χώρου σας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ RENERRA

412597
Μία μοντέρνα, οικονομική καρέκλα τραπεζαρίας με απλό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε τραπεζαρία αντίστοιχης minimal αισθητικής. Μια στιβαρή, αλλά ταυτόχρονα απλή κατασκευή για όσους επιθυμούν να φτιάξουν έναν σύγχρονο χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ POLLITA

412598
Ο ορισμός του σύγχρονου σχεδιασμού με σεβασμό στο design της δςκαετίας των 60s. Η καρέκλα Pollita είναι αναπαυτική και ικανή να σταθεί στο χώρο τόσο ως καρέκλα, όσο και ως πολυθρόνα τραπεζαρίας. Διαλέξτε τα χρώματα και τα υφάσματα που ταιριάζουν στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ TALLIA

412599
Ένα αναπαυτικό κάθισμα βασισμένο σε Σκανδιναβικά σχεδιαστικά πρότυπα. Μία καρέκλα με προσοχή στην λεπτομέρεια, φάλτσες γραμμές, καμπύλες και φυσικά: επιμονή στην άνεση! Διαλέξτε τα χρώματα και τα υφάσματα που ταιριάζουν στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ MALTA

412600
Μία κομψή καρέκλα με διαχρονικό σχεδιασμό, η Malta αποτελεί μία οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική πρόταση η οποία μπορεί να συνδυαστεί με κάθε μοντέρνο τραπέζι! Διαλέξτε τα χρώματα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλα στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ MALTA ARMCHAIR

412601
Η πολυθρόνα Malta δημιουργεί μια κομψή αύρα όπου και αν βρίσκεται. Ένας εντυπωσιακός, μοντέρνος και λιτός σχεδιασμός για όλα τα γούστα, με ιδιαίτερο στυλ και γραμμή που την καθιστά κατάλληλη για κάθε χώρο που απαιτεί στυλ και αισθητική.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ SANITA

412602
Η καρέκλα SANITA είναι ο ορισμός της κομψότητας και της άνεσης. Είναι μία καρέκλα που συνδυάζει το σύγχρονο design με την ρετρό αισθητική και είναι κατάλληλη για κάθε χώρο. Με χαρακτηριστικές καμπύλες που αναδεικνύονται εύκολα από κάθε ποιοτικό ύφασμα, η καρέκλα SANITA μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Επιλέξτε τα χρώματα ξύλου και την ταπετσαρία που ταιριάζει στον χώρο σας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ NASTIA

412603
Με έμφαση στο μινιμαλισμό και τις μοντέρνες, καλαίσθητες καμπύλες, η καρέκλα Nastia μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη άνεση για την σπονδυλική σας στήλη.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ GILDA

412604
Η καρέκλα Gilda προσφέρει ένα γοητευτικό στυλ στο χώρο σας. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν την εξαιρετικά λεπτομερή και περίτεχνη ξυλουργική επεξεργασία. Οι γεωμετρικές, μοντέρνες γραμμές σε συνδυασμό με τις κομψές της καμπύλες αναδεικνύουν τον σύγχρονο σχεδιασμό της και δημιουργούν την ιδανική αναλογία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό. Πρωτότυπος και σύγχρονος σχεδιασμός με έμφαση στην εργονομία. Η καρέκλα Gilda είναι ιδανική για μικρά δωμάτια, μιας και το ύψος της της επιτρέπει την πλήρη τοποθέτηση κάτω και μέσα σε κάθε τραπεζαρία δημιουργώντας περισσότερο χώρο. Μπορείτε να την απολαύσετε με μαξιλάρι ή χωρίς.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ TUREA

412605
Μία κομψή, ευέλικτη και έξυπνη καρέκλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Η Turea διαθέτει στιβαρή κατασκευή και είναι ο ιδανικός συνδυασμός άνεσης και εργονομίας. Αποτελείται από “δεμένη” λόγω συνδεσμολογίας βάση και κάθισμα από καλουπωτό λάστιχο υψηλής ποιότητας που μπορεί να εγγυηθεί μία εξαιρετικά άνετη εμφάνιση και μια μεγάλη διάρκεια ποιοτικής χρήσης.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ ATIA

412606
Η Atia είναι μία ιδιαιτέρως μοντέρνα και πρωτότυπη καρέκλα τραπεζαρίας με πραγματικά σύγχρονο σχεδιασμό και έμφαση στις καμπύλες γραμμές. Ακολουθεί μία κομψή και αυστηρή αισθητική, διατηρώντας τη λιτότητα του βιομηχανικού μινιμαλισμού. Τα στέρεα και ποιοτικά της υλικά εξασφαλίζουν την αίσθηση της άνεσης που κάνει αυτή την καρέκλα κατάλληλη για κάθε χώρο. Προτείνεται ως μέρος της Centrum Collection.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ JIRAF

412608
Η καρέκλα Jiraf plus αποτελεί μία funky πρόταση με ιδιαίτερο στυλ. Μία καρέκλα εμπνευσμένη από την μορφολογία της σπονδυλικής μας στήλης, η Jiraf plus στηρίζει το ανθρώπινο σώμα με άνεση. Η μικρή μας “καμηλοπάρδαλη”, όπως την αποκάλεσε ο Γάλλος σχεδιαστής της, με σκελετό φτιαγμένο όλο από μασίφ στοιχεία, μας κερδίζει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό της και το αψεγάδιαστο φινίρισμά της. Βρίσκεται στην διάθεση σας, έτοιμη να προσφέρει μοναδικές πινελιές αισθητικής στο χώρο σας.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ JIRAF PLUS

412609
Η καρέκλα Jiraf plus αποτελεί μία funky πρόταση με ιδιαίτερο στυλ. Μία καρέκλα εμπνευσμένη από την μορφολογία της σπονδυλικής μας στήλης, η Jiraf plus στηρίζει το ανθρώπινο σώμα με άνεση. Η μικρή μας “καμηλοπάρδαλη”, όπως την αποκάλεσε ο Γάλλος σχεδιαστής της, με σκελετό φτιαγμένο όλο από μασίφ στοιχεία, μας κερδίζει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό της και το αψεγάδιαστο φινίρισμά της. Βρίσκεται στην διάθεση σας, έτοιμη να προσφέρει μοναδικές πινελιές αισθητικής στο χώρο σας.
€0,00

ΤΡΑΠΕΖΙ CILDO Τ161

410850
Ένα τραπέζι που χαρακτηρίζεται από το κυλινδρικό του σχήμα, και τον αρμονικό συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Με μοντέρνα και πρωτότυπη σχεδίαση είναι ικανό να αναδείξει κάθε χώρο. Στο κέντρο του κρύβεται κάτω από ένα μεταλλικό καπάκι χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει καθημερινά αντικείμενα. Στο καπάκι υπάρχει μια οπή από την οποία σηκώνεται εύκολα αλλά χωράνε και καλώδια για πιθανές ανάγκες φόρτισης.
€0,00

ΜΠΟΥΦΕΣ LEON M512

410849
Η εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία, η έμφαση στις ιδιότητες του ξύλου και η ποιοτική κατασκευή κάνουν τον μπουφέ Leon να ξεχωρίζει. O minimal βιομηχανικός σχεδιασμός και η απόλυτη προσοχή στην κατασκευή είναι στα κομψά κοίλα στοιχεία και στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τα χερούλια, τα πόδια αλλά και στην επιλογή χρωμάτων, όπως η ανοιχτόπορη μαύρη λάκα.
€0,00

ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ GALLO T159

410851
Η τραπεζαρία Gallo αναδεικνύει την φυσική ομορφιά του ξύλου. Με οβάλ στοιχεία στο σχεδιασμό του καπακιού αλλά και της βάσης, δημιουργεί ένα σταθερό αλλά και μοντέρνο αποτέλεσμα που αναδεικνύει την φυσικότητα των υλικών του.
€0,00

ΜΠΟΥΦΕΣ OMICRON M511

410852
Ο μπουφές Omicron είναι το ιδανικό έπιπλο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επιπλέον χώρο σπίτι σας, προσφέροντας χρήσιμους και έξυπνους χώρους αποθήκευσης. Ένα έπιπλο, φτιαγμένο στο χέρι με εξαιρετική προσοχή στην κάθε του λεπτομέρεια, το οποίο πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ρετρό και σύγχρονου στυλ και συνδυάζει την μεγάλη χωρητικότητα με την όμορφη αισθητική.
€0,00

ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ OLITO T163

410853
Η ποιοτική κατασκευή και ο πραγματικά σύγχρονος σχεδιασμός αναδεικνύουν ένα τραπέζι για κάθε χώρο που θέλει να προσθέσει minimal στοιχεία στον χώρο. Οι λεπτές γραμμές και η υπέροχες καμπύλες δημιουργούν μία οικεία αίσθηση και φυσικά υλικά όπως η Αμερικάνικη καρυδιά τις αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
€0,00

ΜΠΟΥΦΕΣ OM M515

410858
Ο μπουφές Om χαρακτηρίζεται από τον ξεκάθαρο σχεδιασμό του και αποπνέει δυναμισμό τόσο μέσα από τις minimal γραμμές του, όσο και από τα υλικά του. Το γραμμικό μεταλλικό πλαίσιο αναδεικνύει κατάλληλα τον ανθεκτικό και καθόλα λειτουργικο μπουφέ. Ταυτόχρονα, οι γλυκές γήινες αποχρώσεις του ξύλου δημιουργούν μία δυναμική αντίθεση με το μεταλλικό πλαίσιο, δημιουργώντας μία εξαιρετική ενέργεια για κάθε χώρο.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ IRENE A89

410856
Η Irene είναι μία χειροποίητη καρέκλα με φυσικά υλικά, απαραίτητα για έναν βιώσιμο και αρμονικό τρόπο ζωής. Κάθε πτυχή του σχεδιασμού της, φέρει μια δυναμική, γεωμετρική απλότητα. Το μοναδικό design της καρέκλας Irene δημιουργεί μία ολοκληρωμένη αίσθηση που μπορεί να ανανεώσει οποιοδήποτε χώρο και να αποτελέσει μέρος του ιδανικού σπιτιού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Επιλέξτε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ NIKA A66

410859
Η Nika προσδίδει αβίαστα στυλ σε κάθε χώρο. Οι μοντέρνες, ζεστές και βιομηχανικές γραμμές της δημιουργούν ένα μείγμα από ρουστίκ γοητεία και τολμηρή αισθητική. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και εκπληκτικά άνετο κομμάτι, κατάλληλο για κάθε χώρο που θέλει να προσθέσει ένα αισιόδοξο και σύγχρονο τόνο στην αισθητική του. Ταιριάζει απόλυτα με τραπεζαρίες μοναστηριακού τύπου και μασίφ επιφάνειες.
€0,00

ΚΑΡΕΚΛΑ ZOYA A84

410860
Η διαγώνια σύνδεση τμημάτων της καρέκλας της προσδίδει μία δυναμική σταθερότητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια έντονη και όμορφη οπτική ροή. Τα μέρη της καρέκλας φαίνονται ως ένα ενιαίο κομμάτι, καθώς μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο, δημιουργώντας ένα οπτικά αλλά και κυριολεκτικά δυνατό κάθισμα.
€0,00

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display