Αναζήτηση

ΣΥΛΛΟΓΗ BABY

ΣΥΛΛΟΓΗ BABY
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

BABY AIR ONAR

120926
Ανατομικό στρώμα, με ανεξάρτητα ελατήρια, προφρέρει σωστή στήριξη και άνεση, καθ’ όλα τα στάδια της ανάπτυξης του βρέφους. Με τη χρήση του πρωτοποριακού τρισδιάστατου υφάσματος Spaceflex, επιτυγχάνεται η συνεχή ροή αέρα μέσα στο στρώμα εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €148,80

BABY AIR CLASSIC

120905
Ορθοπεδικό στρώμα με κατάλληλα υλικά για τη σωστή στήριξη και υγιεινή του μωρού σας, αντιβακτηριδιακή προστασία και σωστό εξαερισμό του στρώματος. Το τρισδιάστατο ύφασμα Spaceflex, διασφαλίζει συνεχή ροή αέρα μέσα στο στρώμα, με σκοπό την αποτροπή ανάπτυξης δυσάρεστων οσμών και μικροοργανισμών. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €79,00

BABY CLASSIC

120911
Τα υλικά που περιέχει είναι ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη και προσφέρουν σωστή στήριξη και υγιεινή. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €63,20

BABY BODYFIX

120908
Χειροποίητο, ανατομικό στρώμα με φυσικό Latex και τα καινοτόμα ανεξάρτητα ελατήρια άνεσης HD Pocket Springs, αγκαλιάζουν το σώμα του βρέφους και ακολουθούν την ανάπτυξή του. Το ύφασμα με επεξεργασία Olive Oil και το φυσικό βαμβάκι αναμεμειγμένο με μαλλί, εξασφαλίζουν ένα δροσερό και φυσικό περιβάλλον ύπνου. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €251,20

BABY REFLEX HANDMADE

120934
Ανατομικό στρώμα, χωρίς τη χρήση ελατηρίων, με φυσικό Latex, βοηθούν στη σωστή στάση ύπνου του βρέφους και συνεχίζουν να το στηρίζουν σωστά καθώς μεγαλώνει. Το ύφασμα με επεξεργασία Olive Oil διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €160,00

BABY PROTECT - 60cm

120913
Αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος, το οποίο έχει εξελιχθεί για την απόλυτη προστασία του στρώματος από υγρά.
Από €18,40
Φίλτρα
Sort
display