Αναζήτηση

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

KNOSSOS MATTRESS

122238
Στο ανάκτορο της ξεκούρασης και της ιδιωτικότητας, ένα στρώμα που θα ικανοποιήσει και τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Στο Advanced Plus Support σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων και στον κοκοφοίνικα, προστίθεται και φυσική αλογότριχα. Η φυσική αυτή πρώτη ύλη, προσφέρει φυσική ελαστικότητα στο στρώμα. Το τελικό αποτέλεσμα κουφαίας απόλαυσης επιτυγχάνεται με μια επιπλέον στρώση από μικροελατήρια Comfort MicroSprings. Χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να ταξιδέψει...κάπου στη Μεσόγειο.
Από €1512,00

KAMARES MATTRESS

122212
Prime Support στήριξη, στρώση CocoFlex που έχει σαν πρώτη ύλη τον κοκοφοίνικα και 3 επιπλέον στρώσεις μαλακών υλικών, περικλείονται στο μοναδικό ύφασμα από 100% βισκόζη (με πιστοποίηση OEKO TEX STANDARD 100), επεξεργασμένο με ελαιόλαδο. Οι Kamares είναι το πρώτο στρώμα της Inventor Collection με Olive Oil Treatment.
Από €767,20

KYDONIA MATTRESS

122225
Το πυκνό σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Advanced Plus Support εμπλουτίζει το Kydonia και oι ίνες κοκοφοίνικα CocoFlex του προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής. Ένα στρώμα προορισμένο να σας χαρίσει εξαιρετικής ποιότητας ύπνο, φροντίζοντας όχι μόνο το σώμα σας, αλλά και το δέρμα σας, χάρη στην αντιβακτηριδιακή προστασία που παρέχει με την ειδική επεξεργασία Olive Oil Treatment.
Από €978,40

PAPINGO MATTRESS

122173
Το Body Comfort Foam διαφοροποιεί το στρώμα Papingo ως προς τον τρόπο που προσαρμόζεται στο σώμα σας χάρη στις εργονομικές του ιδιότητες, για ξεκούραση που διαρκεί. Το αφρώδες αυτό υλικό στηρίζεται στο Prime Support σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων. Η τελική αίσθηση ολοκληρώνεται από διπλές στρώσεις μαλακών υλικών Basic Comfort Plus Foam στην ανώτερη στιβάδα του στρώματος.
Από €451,20

PELLA MATTRESS

122186
Μεγαλύτερη στήριξη Advanced Support προσφέρεται στο Pella, αν αυτό απαιτείται από το σώμα σας και το τρόπο με τον οποίο κοιμάστε. Επίσης εργονομικό, με πλούσιο γέμισμα από Soft Touch Plus Foam για να το απολαύσετε. Το εξωτερικό ύφασμα Tencel προσφέρει φυσική προστασία από τα βακτήρια, ενώ παράλληλα σέβεται την επιδερμίδα σας.
Από €506,40

PHAISTOS MATTRESS

122199
Με ενσωματωμένο ανώστρωμα, το στρώμα Phaistos ξεχωρίζει στη Luxuriant Collection. Wake up Refreshed Support είναι το σύστημα πυκνών, υψηλών και ανεξάρτητων ελατηρίων που πρσφέρει τη στήριξη που χρειάζεστε. Πάνω από τα ελατήρια θα βρείτε 3 στρώσεις από αφρώδη υλικά και 4 ακόμη στρώσεις από μαλακά υλικά από εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικά και βαμβάκι! Η επιλογή του θα εντυπωσιάσει, ενώ το σώμα σας θα σας ευχαριστεί. Κάθε πρωί.
Από €593,60

PARGA MATTRESS

122160
Λίγα λόγια για το στρώμα PARGA: Ο σεβασμός στο περιβάλλον μας εμπνέει, δεν είναι απλά επιτακτική ανάγκη. Η φύση μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας υλικά για το στρώμα σας. Με το Parga απολαμβάνετε επίπεδο στήριξης Prime Support από υψηλής πυκνότητας ελατήρια, ενώ τα Soft Touch και Soft Touch Plus αφρώδη το καθιστούν κατάλληλο για τους περισσότερους σωματότυπους.
Από €421,60

ASSOS MATTRESS

122147
Το απλό ανάγλυφο του στρώματος ASSOS, δεν μαρτυρά την πολυπλοκότητα της σύνθεσης στο εσωτερικό του. Advanced Support σύστημα υψηλότερων ελατηρίων, πυκνά αφρώδη υλικά Soft Touch Foam, ανώτερη επίστρωση από Dacron Pad για υψηλή αίσθηση άνεσης.
Από €383,20

AKROTIRI MATTRESS

122121
Το στρώμα που ξεχωρίζει από το χαρακτηριστικό μοτίβο κυματισμού στο ύφασμα, κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού! Η υψηλής πυκνότητας στρώση Comfort Plus Foam είναι αυτή που θα σας ξεκουράσει, ενώ η ανώτερη στρώση Basic Comfort Plus Foam είναι αυτή που θα σας αγκαλιάσει! Βάση από σύστημα ελατηρίων DuraFirm Support, ιδανικό για όσους προτιμούν πιο στιβαρή αίσθηση από το στρώμα τους.
Από €364,00

ACANTHUS MATTRESS

122134
Prime Support σημαίνει ισχυρή στήριξη, αν αυτό χρειάζεται το σώμα σας. Prime Support σημαίνει μεγαλύτερος αριθμός ελατηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο. Και φυσικά με ύφασμα της που έχει υποστεί την ειδική επεξεργασία, με τη φυσική μέθοδο Greenfirst®, για αποτελεσματική αντιμετώπιση των ακάρεων, πάντα με σεβασμό στη φύση.
Από €323,20

MALIA MATTRESS

122095
Γνωρίζουμε την ανάγκη σας για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή. Prime Support σύστημα ελατηρίων με 2 εξαιρετικά αφρώδη υλικά Comfort Foam και Basic Comfort Plus Foam, στρώση Dacron Plus για βελτιωμένη αίσθηση επαφής με το σώμα και εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένα υφάσματα EcoCycle και GreenFirst.
Από €289,60

APOLLONIA MATTRESS

122108
Οι πτυχώσεις του θυμίζουν αμμουδιά και όχι τυχαία. Ο συνδυασμός της στήριξης Dure-Ace Support με τα αφρώδη DuraComfort και Comfort Plus Foam, αλλά και τα μαλακά Soft Touch Foam και Dacron Plus Pad υλικά, επιτρέπουν στο στρώμα να προσαρμόζεται στο σώμα σας.
Από €254,80

METHONE MATTRESS

122082
Αναγνωρίζεται από το κυψελοειδές μοτίβο του υφάσματος, φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Η πυκνότερη δομή ελατηρίων DuraAce Support ανταποκρίνεται καλύτερα σε σωματότυπους που έχουν αυτή την ανάγκη, ενώ μια επιπλέον στρώση Cotton Top Pad, θα συμβάλει σε μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου.
Από €196,80

MONEMVASIA MATTRESS

122069
Τα τετράγωνα που θα σας αγκαλιάσουν το σώμα με ποιοτικά υφάσματα και ισχυρά ελατήρια Durable. Αυτή η στήριξη σε συνδυασμό με την πυκνή γέμιση από πεπιεσμένο τάπητα από βαμβάκι και Basic Comfort Plus Foam προσφέρει μια ολοκληρωμένη αίσθηση σταθερότητας και ανακούφισης καθώς ξαπλώνετε. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €158,40

BODYFIX CRETAN SPIRIT

120949
Η ναυαρχίδα της συλλογής BODYFIX, CRETAN SPIRIT, με συνολικό αριθμό ελατηριών 19.172 και η χρήση πολυτελών φυσικών υλικών, όπως κασμίρ και μπαμπού, απογειώνει τις αισθήσεις προσφέροντας μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας. Τα ειδικά ελατήρια, Cotton Calico Pocket Springs & Posturefit στηρίζουν ιδανικά το σώμα σας και βοηθούν στη σταδιακή βύθισή του. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €4436,80

BODYFIX IONIAN BREEZE

120973
Το χειροποίητο στρώμα IONIAN BREEZE έχει συνολικά 8.407 ελατήρια. Ο συνδυασμός των 3 ειδικών ελατήριων, Pocket, Posturefit & HD, συμβάλλουν στην καλύτερη κατανομή του βάρους του σώματος, μειώνοντας έτσι την πίεση της σπονδυλικής στήλης. Οι 2 στρώσεις από βαμβάκι προσφέρουν τη μέγιστη ικανότητα αναπνοής του στρώματος. Παρακάτω επιλέξτε τη διάσταση που επιθυμείτε.
Από €2964,80

BODYFIX ATHENIAN CULTURE

120937
Το χειροποίητο στρώμα ATHENIAN CULTURE είναι το νέο στρώμα της συλλογής Bodyfix. Με τη μοναδική διπλή στρώση ελατηρίων Cotton Calico Pocket Springs, με ύψος 32 εκατοστά και φυσικά υλικά, όπως τρίχες καμήλας και Latex, το ATHENIAN CULTURE μετουσιώνει τις αξίες 37 ετών παράδοσης και εμπειρίας στον ύπνο. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1821,60

BODYFIX OLYMPUS VIEW

120985
Η χρήση τρίχας αλόγου προσφέρει φυσική ελαστικότητα και σωστή διαχείριση της υγρασίας. Οι τρεις σειρές πλευρικού ραψίματος και η χρήση της βισκόζης με επεξεργασία Olive Oil Treatment, δίνουν στο Olympus view μοναδική στήριξη και πολυτελή αίσθηση. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €2016,00

BODYFIX EPIRUS HERITAGE

120961
Η χρήση του Latex με κοκοφοίνικα, το οποίο είναι ένα υποαλλεργικό υλικό παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και συμβάλλει στη σωστή αερισμό του στρώματος. Τα 950 συνολικά ελατήρια προσφέρουν ιδανική στήριξη στην σπονδυλική στήλη. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1261,60

BODYFIX AEGEAN SUNSET

104170
Στο χειροποίητο στρώμα AEGEAN SUNSET, η χρήση φυσικών υλικών όπως ίνες κοκοφοίνικα και το βαμβάκι με μαλλί αλλά και το ύφασμα βισκόζης με επεξεργασία από Ελαιόλαδο, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση άνεσης για έναν ξεκούραστο ύπνο.
Από €834,40

SOUTHERN ESSENCE

120300
Το στρώμα SOUTHERN ESSENCE προσφέρει: Φυσική ελαστικότητα και σωστό αερισμό που προέρχεται από το Latex. Φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία με ουδέτερο Ph, χάρη στη χρήση του υφάσματος Olive Oil Treatment.
Από €611,20

TECHNOGEL ESTASI

120215
Πρωτοποριακό gel νερού με ιδιότητες ρύθμισης θερμοκρασίας, εξαερισμού, εργονομίας και αντοχής. Το στρώμα ESTASI σας βοηθά να μείνετε άνετα και δροσερά! Ένα μοναδικό σχέδιο 3 ζωνών προσφέρει επιπλέον απορρόφηση των κραδασμών από τους ώμους και τους γοφούς και στοχευμένη στήριξη στην πλάτη. Αυτή η εξατομικευμένη ανακούφιση καθιστά το ESTASI ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων που κοιμούνται στο πλάι ή σε εκείνους που προτιμούν μαλακή αίσθηση & άνετο στρώμα. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1983,20

TECHNOGEL PIACERE

120263
Πρωτοποριακό gel νερού με ιδιότητες ρύθμισης θερμοκρασίας, εξαερισμού, εργονομίας και αντοχής. Το στρώμα PIACERE πάχους 20 cm, υποστηρίζεται από έναν πυρήνα υψηλής πυκνότητας προσφέροντας αυτό το χαμηλό προφίλ σταθερότητας, ενώ προασρμόζεται στο σχήμα του σώματος, έτσι ώστε να χαλαρώνετε και να ξυπνήσετε ξεκούραστοι. Το στρώμα PIACERE θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για σωστή στήριξη και σωστή αίσθηση άνεσης. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1624,80

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display