Αναζήτηση

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

COTTON CALICO POCKET SPRING BED BASE SINGLE PIECE

295276
Η βάση του κρεβατιού κατασκευάζεται από ενισχυμένο ξύλινο πλαίσιο από μασίφ πεύκο. Με τα Cotton Calico ελατήρια (ειδικά ελατηρία που κατασκευάζονται από την εταιρία) αναβαθμίζεται η συνολική άνεση του στρώματος σας, προσφέροντας την ιδανική στήριξη του σώματός σας. Επιπλέον, το ξύλινο πλαίσιο και τα Cotton Calico ελατήρια περιβάλλονται από κοκοφοίνικα και βαμβάκι, για τον σωστό αερισμό & προστασία της βάσης.
Τηλεφωνήστε για τιμή

EOS BED BASE SINGLE PIECE

295277
Ο βασικός αυτός τύπος υποστρώματος βοηθά να αναδειχθούν στο μέγιστο βαθμό τα χαρακτηριστικά του κάθε στρώματος και διασφαλίζει το χρόνο εγγύησής του, καθώς το στρώμα αποδίδει στο μέγιστο βαθμό τις ιδιότητές του όταν ακουμπάει σε μια ενιαία επιφάνεια. Προτείνεται για όλους τους τύπους στρωμάτων.Τα υφάσματα που επενδύουν τη βάση ποικίλουν χρωμάτων και κατηγοριών και είναι αφαιρούμενα. Μεγάλη γκάμα και στην επιλογή ποδιών.
Τηλεφωνήστε για τιμή

POCKET SPRING BED BASE SINGLE PIECE

295278
Ο προηγμένος αυτός τύπος υποστρώματος, βοηθά στη σωστή κατανομή του βάρους του σώματος με τη χρήση ανεξάρτητων ελατηρίων. Παράλληλα προσφέρει σταθερότητα και αντοχή, υποστηρίζοντας ιδανικά κάθε σωματότυπο. Ιδανικό για όλους τους τύπους ανατομικών στρωμάτων.
Τηλεφωνήστε για τιμή

STORAGE BED BASE

295279
Η ανάγκη σας για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από την έλλειψη ενός ξεκούραστου ύπνου. Ο συνδυασμός ανατομικού τελάρου, κατάλληλου για όλους τους τύπους στρωμάτων, και ενιαίου αποθηκευτικού χώρου με μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Με μηχανισμό εξαιρετικής ποιότητας, μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τον αποθηκευτικό σας χώρο χωρίς να μετακινείτε το στρώμα σας.
Τηλεφωνήστε για τιμή

BONNEL SPRING BED BASE SINGLE PIECE

295275
Ο εξελιγμένος αυτός τύπος υποστρώματος βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας καθώς υποστηρίζει το σώμα σας, ανεξαρτήτως βάρους, με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας στήριξη και αντοχή. Αναβαθμίζει τις ιδιότητες κάθε στρώματος και αναδεικνύει τα προτερήματά τους. Ιδανικό για όλους τους τύπους ορθοπεδικών στρωμάτων.
Τηλεφωνήστε για τιμή
Φίλτρα
Sort
display