Αναζήτηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή από το κατάστημα (ΔΩΡΕΑΝ).

Παράδοση στο χώρο σας (Κατόπιν Συνεννόησης).

Παράδοση από την Courier (Κατόπιν Συνεννόησης).

 

Η σταθερή χρέωση των 4 ευρώ αναφέρεται σε εμπορεύματα βάρους έως των 4 κιλών. Παρακαλούμε για τα μεταφορικά να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας.

 

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με παράδοση μέχρι το πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας σας. Η παράδοση εντός του διαμερίσματος ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Η παράδοση για όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Στις περιπτώσεις όπου το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών αδυνατεί να παραδώσει στο πεζοδρόμιο της εισόδου η παράδοση θα γίνεται στις κοντινότερο δυνατό σημείο παράδοσης.

Στις περιπτώσεις όπου το ανέβασμα σε όροφο κρίνεται αδύνατο από τις σκάλες ή από το ασανσέρ, τότε η παράδοση θα γίνει στο πεζοδρόμιο της εισόδου και η εταιρεία θα επιστρέψει το συμφωνημένο ποσό της υπηρεσίας του ανεβάσματος, εφόσον αυτό έχει καταβληθεί.

 

Η παράδοση αφορά μεγάλα αστικά κέντρα, οποιαδήποτε άλλη περιοχή (πχ χωρία, απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει περίπτωση να θεωρηθούν δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην ανήκουν στο δίκτυο διανομής της εταιρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση των εμπορευμάτων ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη.

Σε περίπτωση που στην διεύθυνση παράδοσης που έχει δώσει ο πελάτης/χρήστης είναι δύσκολη η πρόσβαση από μέσο μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών (πχ φορτηγό) ή δεν επιτρέπεται η είσοδος στα μέσα μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών, τότε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Σε περίπτωση που δεν γίνει η ενημέρωση τότε η εταιρεία/πρακτορείο μεταφορών έχει το δικαίωμα να σας παραδώσει τα προϊόντα στο κοντινότερο προσβάσιμο από το μέσο μεταφοράς σημείο ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη για την παράδοση των εμπορευμάτων έως το πεζοδρόμιο της εισόδου.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως ελέγξετε τις συσκευασίες για εξωτερικές φθορές.
Στα πακέτα που περιέχουν εύθραυστα υλικά (π.χ. τζάμια) επισημαίνουμε να γίνει έλεγχος και εσωτερικά προκειμένου να διαπιστωθεί η ακεραιότητά τους προτού υπογράψετε για την ορθή παραλαβή τους.
Στην περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημά μας.

Τηρώντας τις παραπάνω οδηγίες εξασφαλίζετε τη σωστή παραλαβή των προϊόντων σας και προστατεύετε εσάς από οποιουδήποτε είδους ταλαιπωρία κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συναρμολόγηση και τοποθέτηση των προϊόντων, τους τρόπους αποστολής - παραλαβής και τις χρεώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 27210 - 84645 ή στο e-mail: [email protected]

Φίλτρα
Sort
display