Αναζήτηση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ANTI BED BUG MATTRESS COVER

120098
Κοιμηθείτε στο περιβάλλον σας υγιεινά. Το προστατευτικό ANTI BED BUG προστατεύτει από τη σκόνη και τα ακάρεα. Η ανάπτυξή των ακάρεων ευδοκημεί σε υγρά και ζεστά μέρη και αποτελούν απειλή για την υγεία μας. Η CANDIA, καινοτόμος εταιρεία στην τεχνολογία του ύπνου, έχει αναπτύξει το ANTI BED BUG, που κρατά τους μικροοργανισμούς μακριά από το στρώμα. Παράλληλα, συμβάλλει στην καταπολέμηση τους, ενώ ταυτόχρονα λειτούργει και σαν απωθητικό κουνουπιών. Τέλος η επεξεργασία του με FR (επιβραδυντικό φλόγας), το καθίστα ως ένα από τα ασφαλή και υγιεινά προστατευτικά στρωμάτων. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €67,20

COOLMAX ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120111
Υψηλής ποιότητας κάλυμμα, το οποίο ρυθμίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, κρατώντας σταθερή θερμοκρασία ύπνου. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €87,20

TRIPLE FRESH MATTRESS COVER

120124
Το προστατευτικό TRIPLE FRESH της CANDIA έχει την ιδιότητα να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές από τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου και να τις εξουδετερώνει. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €44,80

LISA PROTECT ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120137
Αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος, το οποίο έχει εξελιχθεί για την απόλυτη προστασία του στρώματος από υγρά. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €35,20

ANTI AGING MATTRESS COVER

120085
Για πάντα νέοι! Η CANDIA σας προσκαλεί σε έναν ύπνο που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει. Με την χρήση της τεχνολογίας microcapsules, στις οποίες περιέχονται βιταμίνη Ε, εκχύλισμα αλόης και εκχύλισμα από jojoba, όταν κοιμάστε στο στρώμα σας, απελευθερώνονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες που χρειάζεστε για ένα αναζωογονητικό ύπνο. ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε: Προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση, ενυδατώνοντάς το και κάνοντάς το πιο απαλό. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ: Με την χρήση αυτού του θαυματουργού φυτού, προστατεύουμε την ελαστικότητα και την φρεσκάδα του δέρματος, καθώς ενυδατώνει το δέρμα. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ JOJOBA: Βοηθάει στην ισορροπία της ενυδάτωσης του δέρματος και ταυτόχρονα συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ρυτίδων και στην επούλωση των πληγών του δέρματος. Όλα λοιπόν τα παραπάνω χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο προστατευτικό στρώματος, ως αντιγηραντικό. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €55,20

ORGANIC COTTON MATTRESS PROTECTOR

120150
Το οργανικό βαμβάκι είναι μια καθαρή, ανθεκτική εναλλακτική λύση για το συμβατικό βαμβάκι. Στις διαδικασίες μεταποίησης και παρασκευής προϊόντων από οργανικό βαμβάκι δε χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά. Παράγεται σε χωράφια στα οποία δεν έχει γίνει χρήση χημικών παρασιτοκτόνων και λιπασμάτων, τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Τη θέση των αγροτικών λιπασμάτων παίρνουν ωφέλιμοι οργανισμοί όπως παράσιτα και φυσικοί εχθροί (για παράδειγμα οι πασχαλίτσες ενάντια στη μελίγκρα) για την καταπολέμηση των εντόμων. Στο στρώμα προσφέρει ένα υγιεινό και δροσερό ύπνο. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €71,20

SMOOTH ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120170
Βαμβακερό προστατευτικό στρώματος, που προστατεύει το στρώμα από την καθημερινή χρήση. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €23,20

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display