Αναζήτηση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

COOLMAX ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120111
Υψηλής ποιότητας κάλυμμα, το οποίο ρυθμίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, κρατώντας σταθερή θερμοκρασία ύπνου. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €87,20

TRIPLE FRESH MATTRESS COVER

120124
Το προστατευτικό TRIPLE FRESH της CANDIA έχει την ιδιότητα να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές από τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου και να τις εξουδετερώνει. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €44,80

LISA PROTECT ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120137
Αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος, το οποίο έχει εξελιχθεί για την απόλυτη προστασία του στρώματος από υγρά. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €35,20

ORGANIC COTTON MATTRESS PROTECTOR

120150
Το οργανικό βαμβάκι είναι μια καθαρή, ανθεκτική εναλλακτική λύση για το συμβατικό βαμβάκι. Στις διαδικασίες μεταποίησης και παρασκευής προϊόντων από οργανικό βαμβάκι δε χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά. Παράγεται σε χωράφια στα οποία δεν έχει γίνει χρήση χημικών παρασιτοκτόνων και λιπασμάτων, τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Τη θέση των αγροτικών λιπασμάτων παίρνουν ωφέλιμοι οργανισμοί όπως παράσιτα και φυσικοί εχθροί (για παράδειγμα οι πασχαλίτσες ενάντια στη μελίγκρα) για την καταπολέμηση των εντόμων. Στο στρώμα προσφέρει ένα υγιεινό και δροσερό ύπνο. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €71,20

SMOOTH ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ

120170
Βαμβακερό προστατευτικό στρώματος, που προστατεύει το στρώμα από την καθημερινή χρήση. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €23,20

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display