Αναζήτηση

BODYFIX COLLECTION

BODYFIX COLLECTION
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

BODYFIX CRETAN SPIRIT

120949
Η ναυαρχίδα της συλλογής BODYFIX, CRETAN SPIRIT, με συνολικό αριθμό ελατηριών 19.172 και η χρήση πολυτελών φυσικών υλικών, όπως κασμίρ και μπαμπού, απογειώνει τις αισθήσεις προσφέροντας μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας. Τα ειδικά ελατήρια, Cotton Calico Pocket Springs & Posturefit στηρίζουν ιδανικά το σώμα σας και βοηθούν στη σταδιακή βύθισή του. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €4436,80

BODYFIX IONIAN BREEZE

120973
Το χειροποίητο στρώμα IONIAN BREEZE έχει συνολικά 8.407 ελατήρια. Ο συνδυασμός των 3 ειδικών ελατήριων, Pocket, Posturefit & HD, συμβάλλουν στην καλύτερη κατανομή του βάρους του σώματος, μειώνοντας έτσι την πίεση της σπονδυλικής στήλης. Οι 2 στρώσεις από βαμβάκι προσφέρουν τη μέγιστη ικανότητα αναπνοής του στρώματος. Παρακάτω επιλέξτε τη διάσταση που επιθυμείτε.
Από €2964,80

BODYFIX ATHENIAN CULTURE

120937
Το χειροποίητο στρώμα ATHENIAN CULTURE είναι το νέο στρώμα της συλλογής Bodyfix. Με τη μοναδική διπλή στρώση ελατηρίων Cotton Calico Pocket Springs, με ύψος 32 εκατοστά και φυσικά υλικά, όπως τρίχες καμήλας και Latex, το ATHENIAN CULTURE μετουσιώνει τις αξίες 37 ετών παράδοσης και εμπειρίας στον ύπνο. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1821,60

BODYFIX OLYMPUS VIEW

120985
Η χρήση τρίχας αλόγου προσφέρει φυσική ελαστικότητα και σωστή διαχείριση της υγρασίας. Οι τρεις σειρές πλευρικού ραψίματος και η χρήση της βισκόζης με επεξεργασία Olive Oil Treatment, δίνουν στο Olympus view μοναδική στήριξη και πολυτελή αίσθηση. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €2016,00

BODYFIX EPIRUS HERITAGE

120961
Η χρήση του Latex με κοκοφοίνικα, το οποίο είναι ένα υποαλλεργικό υλικό παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και συμβάλλει στη σωστή αερισμό του στρώματος. Τα 950 συνολικά ελατήρια προσφέρουν ιδανική στήριξη στην σπονδυλική στήλη. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη διάσταση που σας ενδιαφέρει.
Από €1261,60

BODYFIX AEGEAN SUNSET

104170
Στο χειροποίητο στρώμα AEGEAN SUNSET, η χρήση φυσικών υλικών όπως ίνες κοκοφοίνικα και το βαμβάκι με μαλλί αλλά και το ύφασμα βισκόζης με επεξεργασία από Ελαιόλαδο, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση άνεσης για έναν ξεκούραστο ύπνο.
Από €834,40

Filter by:

Clear All
Close
Φίλτρα
Sort
display