Μίνι Συναγερμοί

Μίνι Συναγερμοί
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

DOORSTOP CONTACT SAS-ADS30

Σφήνα πόρτας με ανιχνευτή πίεσης, διαρροής νερού και ενσωματωμένη σειρήνα, 100 dB. Έξυπνος και εύχρηστος συναγερμός πόρτας. Ένα απλό στόπ πόρτας που λειτουργεί ως ανιχνευτής πίεσης. Μόλις η πόρτα ανοίξει και ακουμπήσει το στοπ, ο συναγερμός ενεργοποιείται και ειδοποιεί με δυνατό ήχο, 100dB, χάρη στην ενσωματωμένη σειρήνα του. Επιπλέον, λειτουργεί και ως ανιχνευτής διαρροής νερού, αφού η σειρήνα ενεργοποιείται και σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με νερό. Τέλος, διαθέτει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας. Χαρακτηριστικά: - Ένταση σειρήνας > 100dB - Μπαταρία: 1 x CR123A / 3V (δεν συμπεριλαμβάνεται) - Θερμοκρασία λειτουργίας: 0°C ~ 40°C - Χρώμα: Μαύρο / Γκρί..

12,00€

TELCO YL-353 ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

Αυτόνομο σύστημα συναγερμού με ενσωματωμένη σειρήνα 110dB. Σύστημα συναγερμού με επαφή πόρτας & κωδικό Ιδανικό για το σπίτι , το κατάστημα ή το γραφείο Με το που ανοίξει η πόρτα ένας συναγερμός ηχεί - (επιλέξιμα για συναγερμό ή για ειδοποίηση ανάλογα με τον πως τον ρυθμίσαμε ) Ο συναγερμός μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με έναν 4-ψήφιο κωδικό ασφαλείας Διαθέτει κουμπί πανικού Λειτουργία τάσης 3 μπαταρίες τύπου ΑΑ Απόσταση λειτουργίας 5 m ..

6,50€

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ HOMESAFE Τ018RPK5 ΜΕ AUTO DIALER

Ασύρματος Συναγερμός με Autodialer ο οποίος διαθέτει μεγάλη οθόνη 16 ψηφίων με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας. Σε περίπτωση παραβίασης του χώρου σας υπάρχει ειδοποίηση μέσω τηλεφωνικής κλήσης καθώς και ενεργοποίηση της ενσωματωμένης σειρήνας 105 Db. Όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός 5 τηλ.αριθμοί καλούνται κυκλικά. Το σύστημα σας παρέχει την δυνατότητα να ακούσετε αλλά και να μιλήσετε στο χώρο κατά την διάρκεια του συναγερμού μέσω του τηλεφώνου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό από απόσταση μέσω του τηλεφώνου. Η συσκευή έχει την δυνατότητα επέκτασης με έως 16 περιφερειακά. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ •Ειδοποίηση μέσω τηλεφωνικής κλήσης & ενσωματωμένης σειρήνας 105Db •Μεγάλη οθόνη 16 ψηφίων με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας •Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση από απόσταση μέσω τηλεφώνου. •5 τηλεφωνικοί Αριθμοί καλούνται όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός •9 ζώνες για εύκολη κατανομή του χώρου •Δυνατότητα να ακούσεις αλλά και να μιλήσεις στον χώρο ..

62,00€

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ME ΦΑΚΟ RED

Λειτουργεί με 4 x LR41 1.5V μπαταρίες (περιλαμβάνονται) Διαθέτει δαχτυλίδι για το μπρελόκ των κλειδιών σας Πολύ δυνατή σειρήνα 120dB Διαθέτει φακό για εύρεση κλειδιών ..

8,00€